SELECTED Femme Mules

Off to Göteborg!

collage-2016-04-28.jpg
Tomorrow morning I am off to Gotenborg to spend a long weekend with my awesome boyfriend. I have been wanting to go back every since I visited the city two years ago to attend the Way Out West festival in collaboration with Weekday together with Sidsel. We are going to stay at Hotel Flora where I also stayed the last time I was there as the location is perfection and the breakfast is extremely yummy. Stay tuned for tips! 

 

Imorgen tidlig tager jeg afsted på lang weekend til Göteborg hvor jeg skal tilbringe weekenden med min seje og søde kæreste. Jeg har ville tilbage til byen lige siden jeg besøgte den i forbindelse med Way Out West hvor jeg var blevet inviteret med af Weekday sammen med Sidsel. Vi skal bo på Hotel Flora hvor jeg også boede sidste gang da det er superlækkert, ligger perfekt og har vildt yummy morgenmad. Skal nok samle lidt tips! 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELECTED Femme Mules