NEW IN // ADAX BAG

Mads Nørgaard x Freya Dalsjø

collage-2016-05-04.jpg
I NEEEEED something from this awesome co-lab collection between Mads Nørgaard and Freya Dalsjø! It is so fresh and cool and I think that they have really captured the best of both brands! You can buy the collection, consisting of two bathing suits and two bikinis, from beginning of June! 

 

Jeg MÅ have fat i et item fra denne awesome co-lab kollektion mellem Mads Nørgaard og Freya Dalsjø! Den er SÅ fresh og sej og jeg synes virkelig de har formået at bruge det bedste fra begge brands! Kollektionen, som består af to badedragter og to bikinier, kan købes fra begyndelsen af Juni!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN // ADAX BAG