Mads Nørgaard x Freya Dalsjø

Nike Air Ultra Flyknit Presto // Instant Happiness

Presto Moodboard.jpg
Tomorrow Nike will be launching their AWESOME Nike Air Presto Flyknit Ultra (aka the sneaker with the VERY long name) in five different colorways. The collection is called Instant Happiness and I would easily buy both the blue and the white ones if I had the $$$. They will be avaialable at Nike.com tomorrow and in Rezet, Naked and Wood Wood from on Friday! Go Go Go!!!!

 

Imorgen lanceer Nike deres VIRKELIG SEJE Nike Air Presto Flyknit Ultra (aka sneakeren med det MEGET lange navn) i fem forskellige farver. Kollektionen hedder Instant Happiness og jeg kunne nemt investere i både den blå og den hvide model hvis bare jeg havde $$$. De er available på Nike.com imorgen og i Rezet, Naked og Wood Wood butikken fredag! Go Go Go!!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mads Nørgaard x Freya Dalsjø