SELECTED FEMME AW16

Dokumania Live

161679_1ok_2016_Dokumania_hoved.jpg
The summer is upon us – this, among other things, means cool open air initiatives and events. One of these, which I personally look very much forward to, is Dokumania Live. Through the summer, DR2 Dokumania invite people to come an watch cool documentaries (for free!) at different awesome locations – you can think of it as an intelligent version of Zulu sommerbio. The first event will take place on Thursday on the basket ball court located on the corner of Sankt Hans Gade and Ravnsborggade in which DR2 Dokumania will be showing Puk Damsgård’s documentary on the Middle East and the hidden slaves. The events are open for everyone so make sure to grab a festival chair, a cup of coffe/a glass of wine and your favorite documentary buddy. Check out the Facebook event HERE

 

Sommeren er over os og det betyder, blandt andet, seje udendørs initiativer og events. En af de ting som jeg personligt glæder mig meget til er Dokumania Live. Gennem sommeren inviterer DR2 Dokumania nemlig til at man kan komme og se spændende dokumentar film (helt gratis!) på forskellige, seje locations – man kan nærmest sige at det er en intelligent version af Zulu sommerbio. Det første event finder sted i København nu på torsdag, på skatebanen på hjørnet af Ravnsborggade og Sankt Hans Gade hvor DR2 Dokumania viser Puk Damsgårds dokumentar ‘Mellemøstens Skjulte Slaver’. Arrangementerne er åbne for alle, så tag din festivalstol, en kop kaffe/et glas vin og din yndlings dokumentar ven med. Tjek Facebook eventet HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELECTED FEMME AW16