DAGENS

Saskia Diez

collage-2016-05-11.jpg
I seriously never thought I would feel this way about an ear cuff but I am head over heels with this Bold Earcuff from Saskia Diez. In fact I am head over heels with Diez’ entire universe of jewelry and accesories. I noticed her through the photographer Vitali Gelwich‘s, who is BTW a completely awesome photographer, instagram profile, and I had to order the ear cuff in silver immediately and now it should be on its way – yayy!! 

 

Jeg troede aldrig jeg skulle have det sådan her med en ear cuff, men jeg er altså faldet pladask for denne Bold Earcuff fra Saskia Diez. Faktisk, så er jeg fuldstændig forelsket i hele Diez’ univers af smykker og accesories. Jeg lagde mærke til hendes smykker via fotografen Vitali Gelwichs, som i øvrigt er en virkelig sej fotograf, Instagram og jeg blev nødt til at klikke den Bold Earcuff i sølv hjem med det samme og nu er den på vej hjem til mig – yayy!! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS