NEW BALANCE 990

Fenty by Rihanna x Puma Creepers <3

collage-2016-05-24-(1).jpg
I NEED a pair the Fenty By Rihanna x Puma Creepers! I cannot even begin to tell you how mad I am at myself for not buying a pair last time they launched their creepers. I am going for one of these colorways and I need to be real quick! They are launching tomorrow at midnight on Naked’s webshop and in store on Thursday. Fingers crossed!!!!!!!

 

Jeg SKAL have fat i et par Fenty By Rihanna x Puma Creepers denne gang! Jeg har fortrudt SÅ meget at jeg ikke gjorde en større indsats for at få fat i et par sidst. Jeg går efter en af nedenstående colorways og jeg SKAL bare være hurtig nok! De launcher imorgen midnat på Naked’s hjemmeside torsdag i butikken. Krydser fingre!!!!!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BALANCE 990