H2O AW16 UNISEX LEGACY COLLECTION!

Fenty by Rihanna x Puma Creepers <3

IMG_5811.JPG
IMG_5813.JPG
IMG_5812-(1).jpg
YAYYY today at midnight the Fenty by Rihanna x Pumma creepers will be launching at Naked’s webshop! Remaining pairs will be available in store tomorrow. Never have I wanted a pair of sneaker that much, and I must say everything from the shoe box to the wrapping to the sneaker itself is p.e.r.f.e.c.t. 

 

YAYY idag midnat launcher Fenty by Rihanna x Puma creeperenNaked’s webshop! Resterende par vil komme til salg i butikken imorgen. Sjældent har jeg ønsket mig et par sneakers SÅ meget og jeg må sige at ALT lige fra æsken, til inpakningen til sneakeren i sig selv er p.e.r.f.e.k.t.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H2O AW16 UNISEX LEGACY COLLECTION!