DAGENS

Weekday Cravings

collage-2016-06-29-(3).jpg
I know that the sale is ruling the streets and the webshops these days, but let’s press pause on that and have a look at all the amazing Pre Fall and AW items hitting stores right now. Just wow! I already know that I have to put money aside for the new Lærke Andersen collection and the new Won Hundred collection, however, Weekday is seriously winning with their fall collection as well. They make me want to dress all in soft, grey jersey and silver bling! These are some of my favorites from their ‘New Arrivals’ section.

 

Jeg ved godt at det er totalt sale season disse dage, men man skal altså også lige huske at stoppe op og nyde alle de nye Pre Fall og AW kollektioner som lander i butikkerne nu. Mega wow! Jeg ved allerede at jeg skal spare sammen til flotte ting fra både den nye Lærke Andersen kollektion og den nye kollektion fra Won Hundred, men forleden dag slog det mig at jeg ikke må glemme Weekday og deres efterårskollektion. Jeg synes Weekday er virkelig gode til at visualisere det univers de arbejder med og de kan virkelig få mig i et bestemt humør. De får mig til at have lyst til at klæde mig på i blødt, gråt jersey og en masse sølv. Nedenstående er et par af mine favorit items fra deres New Arrivals‘ sektion på webshoppen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS