New In // Mango Denim Perfection

NEW IN // DYRBERG/KERN

IMG_6569-(2).jpg
Dyrberg Kern is so many things – they have been in the game for a long time and they can basically do anything! Apparently, their basic silver items are very “me” and I could pick out the first ten things that I would like to add to my jewellery collection. My favorite piece is this bracelet – I have been looking for one for sooo long without luck, either they have been too expensive or not comfortable enough to wear, but this one has become part of my daily wear. 

 

Dyrberg Kern er virkelig mange ting – de har været i gamet længe, og de kan stort set det hele! Jeg har fundet ud af at de laver perfekte basis items til mig og jeg kunne nemt vælge de første 10 ting fra deres kollektion som jeg godt kunne tænke mig at adde til min samlig. Mit yndlings smykke er dette armbånd – jeg har ledt efter et armbånd i den stil for VIRKELIG længe uden held – de har enten været for dyre eller for ubehagelige, men dette er perfekt og jeg har det på hver eneste dag sammen med mine andre yndlingssmykker.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Mango Denim Perfection