Caroline Jacket // Sparkz

Let’s Get Personal…

2000px-Venus_symbol.svg_.png
manrepeller.jpg
IMG_6720.JPG

 

 

Jeg har lavet en lille Q&A med mig selv. Jeg er jo ikke super privat her på bloggen, men jeg tænkte, at det måske kunne være meget sjovt.

Yndlings TV-serie

Lad os snakke lidt om TV-serier, for det taler ALLE jo om hele tiden. Jeg har tre yndlings serier, som alle kan noget forskelligt og dermed passer til mit mood den givne dag: O.C., The Wire og Homeland. O.C. er fundamentet for hele min ungdom, specielt mine teenage år, og når jeg ser serien den dag i dag, så er der pludselig en masse ting, som er sket inden for de sidste 10 år, som giver mening. Specielt når jeg ser på Summer. Det er meget mærkeligt, men hun har virkelig været med til at forme min opfattelse af forskellige ting (jeg var så kæmpestor fan af hende): No-drug policy når det kommer til kærester, loyalitet overfor dine bedste veninder og at ægte kærlighed med den samme person findes. I det hele taget skal Josh Schwartz (skaberen af O.C. og Gossip Girl) have SÅ meget credit for sine universer og sit karaktergalleri – specielt hans take på den bossy lille brunette (Summer og Blair, som jeg begge synes er eminente forbilleder… på nogle punkter i hvert fald.)

The Wire er LANG og den er meget 2001-agtig, men hold kæft den er fed! En ægte must-see fyldt med forskellige storylines, diversitet og spænding. Og så er det vist også Obamas yndlings…Homeland er en af de eneste serier som ægte kan få det til at kilde i maven af spænding, og jeg var fuldstændig ubehageligt afhængig af den! Jeg håber der kommer en ny sæson, og jeg håber Quinn på mirakuløs vis er med i den! For at være fair må jeg også lige kort nævne både Pretty Little Liars som jeg ser med min BFF og forhenværende roomie to gange om måneden– det er virkelig niceness at mødes og have det helt teenage-agtigt i en ellers nogle gange meget voksen hverdag (og så er den mega uhyggelig samtidig!). Parks and Recreation er også en klar favorit. Den var min bedste serie-ven i en lang periode og hold kæft den er sjov!

2 kommentarer

  • Emi
    Hej Caroline
    Er helt vild med det her indlæg! Så hyggeligt at læse 🙂 Nu er jeg faktisk begyndt på The O.C., og er meget spændt på, hvordan Summer vil udvikle sig gennem serien 😛
    Knus Emilie
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline
    Hej Emilie 🙂
    1000 tak for de søde ord! Hvor er det sejt altså, håber du kan lide den!
    Hav en skøn dag!
    KH Caroline
    rainbowdash.dk
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caroline Jacket // Sparkz