Let's Get Personal...

DAGENS

IMG_6799.jpg
IMG_6805.jpg
My outfit of the day from last Sunday. Had the best day brunching with friends at Auto and eating seriously greasy burgers for dinner at Jaggers with my dad and baby sis. Oh, and wearing my new favorite sneakers; the Adidas Clima Cool edition from Rezet Store.

 

“Dagens” fra i søndags. Havde den bedste dag med brunch på Auto med nogle veninder og seriøst snaski burgers fra Jaggers til aftensmad i selskab med min far og søster. Nårh ja, og naturligvis iklædt mine yndlings sneakers p.t.; Adidas Clima Cool modellen fra Rezet Store.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let's Get Personal...