Days Gone By

FREMTIDEN

IMG_7109.jpg
IMG_7112.jpg
IMG_7115.jpg
The other day I visited the secondhand shop Fremtiden (a.k.a. The Future) located at Nørrebrogade 40 (the corner between Elmegade and Nørrebrogade). I have passed by it soo many times, as I live nearby, however, I never had time to go in. Anyway, the timing could not be more perfect, since they have just redecorated the store and it looks really cool!
The shop is driven by young, cool volunteers, who all participate in selecting what clothes they take in. Thus, the items are carefully selected to match the cool atmosphere of the store. I borrowed a few items from the store, which I will be showing on the blog and Instagram the next couple of weeks – until then you should pay them a visit and check out their cool new store. BTW I love their pink “Future” totebags!!!!! 

 

Forleden dag besøgte jeg genbrugsbutikken Fremtiden på Nørrebrogade 40 (hjørnet af Elmegade og Nørrebrogade). Jeg har gået forbi et hav af gange, da jeg bor tæt på, men jeg har aldrig haft tid til at gå ind. Min timing kunne heldgivis ikke være mere perfekt, for de har lige lavet hele butikken om og givet den en flot makeover, og den ser brandsej ud! Butikken køres af en række unge, seje frivillige, som i fællesskab bestemmer hvilke ting de tager ind i butikken. Tøjet og de andre ting er altså nøje udvalgt til at passe til butikkens seje atmosfære. Jeg har været så heldig at få lov at låne et par fine ting fra butikken, som jeg vil vise på bloggen og på min Instagram det næste stykke tid – indtil da synes jeg I skal tage forbi butikken og se den flotte nye butik og deres seje lyserøde “Future” totebags!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By