IF I WAS A RICH GIRL....

NEW IN: ADIDAS GAZELLE

IMG_7408-(1).jpg
IMG_7409-(1).jpg
How cool are these new Adidas Gazelle sneaks? I just got them and I love them! I have always wanted a pair of Gazelles, but never had one! What is even cooler is that they come with a customized Gazelle medallion, created by cool Swedish jewelry designer Göran Kling! 

 

Hvor seje er de her Adidas Gazelle sneakers lige? Jeg har lige fået dem, og jeg elsker dem! Jeg har altid ønsket mig et par Gazeller, men har aldrig haft det! Og hvad er endnu sejere, er at de kommer med en customized Gazelle medaljon, lavet af den megaseje svenske smykkedesigner Göran Kling!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IF I WAS A RICH GIRL....