NEW IN: ADIDAS GAZELLE

CPHFW SS17 recap

VICTORJONES5990.jpg
VICTORJONES5967.jpg
Just a quick follow-up on last week’s Copenhagen Fashion Week. As you know I am not a full-time blogger, which makes it difficult to make it to all of the shows. I missed a few that I would REALLY have loved to see, particulary Lovechild 1979, Fonnesbech and Freya Dalsjø. Luckily, social media exist, which makes it easy for all of us to stay ajour with what is happening (yayy thank you social media <3) However, I did see some AMAZING shows! Wednesday after work I rode my bicycle in pouring rain to the amazing Saks Potts show. They always manage to capture me completely, and their SS17 collection was amazing! I have decided that I need to invest in a Saks Potts fur after I am done writing my master thesis! I am thinking this one maybe.
I also went to see the VERY cool Won Hundred show. I had been looking SO much forward to this show, as it is their first show in eight years, and it was really cool and amazing – loved it! Last, but not least, one of my favorite shows was the House of Dagmar show, which was held at Børsen. It was completely amazing, and I even get to wear a full Dagmar outfit with my new (VERY comfy) ECCO shape boots, that I wore for an entire day Thursday, without even getting the feeling that I was wearing heels. Go ECCO! Remember that you can see pics from all the shows, street style pics etc. on Copenhagen Fashion Week’s website here.

 

Lige en hurtig follow-up på sidste uges københavnske modeuge. Som I måske ved, er jeg jo ikke fuldtidsblogger, hvilket kan gøre det en smule udfordrende at nå alle de shows jeg gerne ville. Jeg missede desværre et par stykker, hvilket jeg var meget ked af, specielt Lovechild 1979, Fonnesbech og Freya Dalsjø ville jeg gerne have været der til. Heldigvis eksisterer de sociale medier, så man har mulighed for at følge med alligevel (yayy tak sociale medier <3) Og jeg fik da også set en hel masse shows på trods af at jeg også skulle arbejde. Onsdag efter arbejde kørte jeg på min cykel i øsende regnvejr til The LAB hvor Saks Potts holdt deres fantastiske show. De formår ligesom altid at fange mig fuldstændig med deres kollektioner og univers, og deres SS17 kollektion var ingen undtagelse! Jeg har i øvrigt besluttet mig for at investere i en Saks Potts pels når jeg er færdig med mit speciale! Jeg tænker måske denne Derefter tog jeg til Won Hundreds show, hvilket jeg havde glædet mig super meget til. Det er deres første show i 8 år, og det i sig selv er jo vildt spændende. Det var selvfølgelig mega sejt! Derudover var mit favorit show klart House of Dagmars, som blev holdt på Børsen. Jeg fik endda lov til at være iklædt et fuldt House of Dagmar outfit til showet, sammen med mine nye (MEGET behagelige!!) støvler fra ECCO, som jeg havde på en hel dag, uden så meget som at tænke over at jeg havde hæle på. Go ECCO! Husk i øvrigt at man kan se billeder fra alle shows, street style billeder osv. på Copenhagen Fashion Weeks hjemmeside her.

PICTURES BY VICTOR JONES 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: ADIDAS GAZELLE