BEAUTY WEEK PART iiii

NEW IN // MANGO EARRINGS

IMG_7765-(1).jpg
I have spent the weekend in Madrid with my awesome colleagues for this year’s work summer party. Lucky enough I also had time for an hour of shopping where I went straight to Mango to get my hands on these two beautiful pair of earrings. I have been crushing on these J.W. Anderson ones for a while now, but unfortunately I do not have that kind of money AND they are sold out, so thank god for high street alternatives <3 

 

Jeg har tilbragt weekenden i Madrid med min seje kollegaer, hvor vi har afholdt dette års sommerfest. Heldigvis havde jeg lige en time til shopping, hvor jeg nåede forbi Mango for at få fingre i disse to par øreringe. Jeg har haft et mega crush på disse J.W. Anderson øreringe i et godt stykke tid, men desværre har jeg ikke den slags penge lige p.t. OG de er udsolgt, så gudskelov for high street alternativer <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY WEEK PART iiii