OUTFIT OF THE DAY

BOOTS

collage-2016-09-08.jpg
I don’t know what has been happening to me lately, but these Topshop boots have been driving me crazy. I did not even know that I liked western boots until I saw them in the Danish Topshop store about a month ago, I went home, placed them in my online shopping basket in my size, and when I came back a week later to purchase them they were sold out in my size. Since then I have been looking for a pair of western boots that were equally perfect, I mean would you just take a look at these amazing reviews?? I have even bookmarked the boots and checked to see if they have been back in stock every single day (unless I had a hangover) with no luck. NO boots seemed equally perfect to them and I have just been absolutely miserable about not being able to get my hands on them (they are also sold out in the Danish Topshop store AND in the Topshop store in Madrid). But then this morning something magical happened. I was lying in my bed, browsing through the new H&M Studio collection, that launches today, looking at a pair of cool western boots from the collection when I thought; let me just have a look at Topshop’s shopping app ONE more time to see if the ARSON boots are back in stock and guess what? They were!!!!! I bought them so fast that I even forgot to claim my 10% student discount and now they are on their way to me…. So this is just to say: Goodmorning to all of you. Fairytales DO happen in real life. 
P.S. I am not a crazy materialistic person.

 

Jeg ved seriøst ikke hvad der er sket med mig, men disse Topshop støvler har drevet mig til vanvid på det seneste. Jeg vidste slet ikke at jeg kunne lide sådan nogle slags støvler indtil jeg så dem i den danske Topshop butik for en måneds tid siden, jeg gik hjem, lagde dem i min online indkøbskurv på Topshops hjemmeside og da jeg vendte tilbage en uge senere for at købe dem var de udsolgt i min størrelse. Siden da har jeg ledt og ledt efter et par western støvler, som var ligeså seje og fantastiske, se lige de fantastiske anmeldelser de har fået på sitet!! Jeg har endda bookmarket støvlerne så jeg kan tjekke om de skulle være kommet tilbage i min størrelse hver eneste dag (med mindre jeg har haft tømmermænd) uden held. INGEN støvler virker ligeså seje og perfekte som dem og jeg har simpelthen været så ked af det over ikke at kunne få fat i dem (de er naturligvis også udsolgt i den danske Topshop butik OG i Topshop-butikken i Madrid). MEN imorges skete der noget fuldstændig fantastisk. Jeg lå i min seng og kiggede igennem den nye H&M Studio kollektion som launcher idag, hvor jeg faldt over nogle rigtig seje western støvler, og det fik mig til at tænke: hey, jeg tjekker lige Topshop shopping appen, for at se om ARSON støvlerne på magisk vis skulle være kommet tilbage og guess what? Det var de!!!!!!!! Jeg købte dem så hurtigt at jeg fuldstændig glemte at få 10% studierabat og nu er de altså på vej til mig… Så det er bare for at sige: Godmorgen allesammen, mirakler kan ske i den virkelige verden! 
P.S. Jeg er ikke skør oveni hovedet og fuldstændig besat af materialistiske ting. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY