BOOTS

OUTFIT OF THE DAY

IMG_8023.jpg
Yay! How great it is to have an all sunny week! Monday I met up with my sister after work and she convinced me to take a dip in the ocean – it was cold and absolutely wonderful! I can definitely recommend it… This is my outfit post-dip.

 

Yay! Hvor er det optur med en solrig uge! I mandags mødtes jeg med min søster efter arbejde og hun overtalte mig til at hoppe i vandet – det var lidt koldt men også virkelig skønt! Det kan klart anbefales… Dette var mit outfit post-dukkert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOTS