PATRIKSSON COMMUNICATION PRESS DAY

Yofi Studio

dennis_morton_MG_2135-1.jpg
dennis_morton_MG_1622.jpg
dennis_morton_MG_4983.jpg
HOW cool are these scarves? They are from a new Danish brand called Yofi Studio and they are 100% silk! I think the patterns are very cool and unique and I would love to own one of each to splash some fresh color on my wardrobe. The top one is my favorite, though <3 
You can get your hands on the beautiful scarves at their webshop HERE or you can buy them in Nué or Nørgaard paa Strøget.

 

Hvor seje er de her tørklæder lige? De er fra et nyt dansk brand, som hedder Yofi Studio og de er 100% silke! Jeg synes mønstrene er så fine og unikke og jeg kunne godt tænke mig et af hver, til at splashe lidt friske farver på min gaderobe. Det øverste er dog min største favorit <3  Man kan få fingre i de smukke tørklæder HER eller man kan købe dem i Nué eller Nørgaard paa Strøget. 

PICS BY DENNIS MORTON / detokay.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PATRIKSSON COMMUNICATION PRESS DAY