BLUE VELVET

New Beginnings

Bloggers Delight_12947

As you might have noticed the blog has undergone a pretty big change and a few adjustements. This is due to the fact that I have decided to no longer be on my own anymore and joined the newly established and very awesome blog community Society B along with a number of some seriously cool bloggers. I am very honored to be part of this community and I hope you will keep following Rainbow Dash in the future <3 Also, make sure to follow Society B on Instagram here

Som I måske har bemærket så har bloggen ændret sig ret meget, fået nyt design og fået et par opstramninger hist og her. Det skyldes at jeg har besluttet ikke længere at være for mig selv mere, men derimod indgå i det nyetablerede og virkelig seje blog kollektiv Society B sammen med en række virkelig seje bloggere. Jeg er beæret over at være en del af det nye kollektiv og jeg håber I vil blive ved med at følge med <3 I kan i øvrigt følge Society B på Instagram her 

PHOTO by Nicklas Ingemann

HAIR & MAKEUP by Kirstine Engell

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE VELVET