Outfit of the Day

Jurlique Calming Blend

collage-4

Denne calming blend aromaterapi mist fra Jurlique er helt fantastisk. Jeg bruger et par sprøjt på halsen og i nakken før jeg går i seng hver aften og den virker dejligt beroligende – det er lidt som om at duften tvinger mig til at slappe af.

This calming blend aromatherapy mist from Jurlique is amazing. I spray it on my neck and on my wrists before I go to bed every evening and it really helps to calm me down and the wonderful smell sort of forces me to relax. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the Day