Baby Blue

Ferguson Hairband

Jeg har lige købt denne hårbøjle fra Ganni, efter at have drømt om den for to måneder og nu er det eneste jeg kan tænke på hvordan jeg har lyst til at matche den med den røde og sorte ternede kjole fra &other stories. Pludselig er jeg åbenbart helt vild med grunge…. Kender I den følelse, at man LIGE har købt noget, som man har drømt om i lang tid og så pludselig når man ikke craver det item mere, så dukker der noget nyt op som man bare MÅ have, for at kunne have det på sammen med det man lige hart købt (selvom man har tonsvis af ting, som passer perfekt til ens seneste ting i skabet)???? Jeg får den følelse ret tit, og så handler det altså lige om at tænke klart, selvom det føles som om at cravingen bare ikke vil stoppe. Det er forfærdeligt men også lidt skønt. Måske lidt ligesom at være forelsket….

I just bought this hairband from Ganni, after having dreamt about it for almost two months and now all I can think about is how I want to pair it with this black and red checked dress from &other stories. Seems like I am suddenly all into grunge….. Do you know that feeling when you just bought something new that you have been dreaming about and then it seems like, now that it is checked off your list you just go straight on to dream about something to pair it with (even though you have TONS of clothes to pair it with already)???? I get that feeling A LOT and sometimes it feels like the shopping craving will never stop. It is terrible but also wonderful. Like being in love I guess…

a0964-099-1

0439540001_1_400000

HAIRBAND Ganni

DRESS &other stories

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Blue