Dreamy Weekend Outfit

Outfit of the Day

Her er et outfit billede fra sidste uge, hvor jeg er iført min nye kjole fra Moves by Minimum-kollektionen. Jeg synes kjolen er ret skøn – både til hverdag og til fest. Moves by Minimum er i det hele taget ret gode til fest-styles, synes jeg. Men her har jeg altså dresset kjolen lidt ned til hverdagsbrug ved at tilføje et par lyse jeans, en klassisk Nørgaard 101 t-shirt og mine yndlings plateau Converse sneakers.

An outfit pic from last week, wearing my new dress from the Moves by Minimum collection. I think the dress is really cool – for everyday use and for party use. Moves by Minimum is generally a really great brand for party items, in my opinion. However, here I have dressed down the dress a bit to make it suitable for everyday use, by adding a pair of light jeans, a classic Nørgaard 101 tee and my favorite Converse plateau sneakers.

img_9364

img_9363

SUNNIES Fall Winter Spring Summer 
DRESS Moves by Minimum 
JEANS &other stories 
SNEAKERS Converse 
BAG Asos 
NECKLACE Jukserei

Sponsoreret Indlæg

   

4 kommentarer

 • Nina

  Hej Caroline
  Jeg har været ved at købe den kjole flere gange – den er så fin. Kan slet ikke vurdere størrelsen, da kjolen ser ud til at være stiv i stoffet – er der plads til at have en langærmet indenunder en str. 36, hvis man normalt er ca. en str. S :[] Pænt individuelt i know, men synes GLS er lidt en pain ift. pakkeudveksling, så nu måtte jeg bare lige prøve at høre. Tak for god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Nina 🙂
   Tak for din kommentar! Jeg valgte faktisk at bestille den i str. 40, da jeg var i samme dilemma, men kunne sagtens have nøjedes med en 38, da der også ville have været rigeligt plads til en langærmet under den. Tror måske 36 er liiige stram nok i ærmerne, hvis man vil have noget indenunder. Håber det kan hjælpe lidt 🙂
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Hi, ej det var bare så godt svar – det var lige hvad jeg havde brug for, så tror jeg nemlig jeg ruller den hjem med en 38’er 😀 Mange tak for det søde hurtige svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Nina 🙂 Selvfølgelig! Håber du bliver glad for den! God søndag. KH

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamy Weekend Outfit