Outfit of the Day

Just Hold On, We’re Going Home

Rezet  Store, har i år valgt at støtte op omkring Dansk Flygtninge Hjælps indsamling ved at producere 100 sorte og 100 hvide virkelig seje t-shirts, som er til salg i alle tre Rezet butikker til 300 kr. Der er p.t. 60 millioner mennesker på flugt og de har virkelig brug for vores hjælp, så jeg håber I har lyst til at støtte op om projektet ved at købe en t-shirt. På forsiden af t-shirten ses Rezet Store’s klassiske logo i en bølget version og på bagsiden af t-shirten er ‘Just Hold On We’re Going Home’ trykt, som et håbefuldt statement om at vi kan hjælpe Dansk Flygtningehjælp med at bringe de (alt for) mange millioner flygtninge sikkert “hjem.”

Man kan også melde sig som indsamler til Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling lige HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the Day