WISHES

Eyes On: Gina Tricot

Beklager stilheden de sidste par dage. Jeg har lidt travlt med speciale og arbejde og igår var jeg simpelthen for deprimeret til at blogge. MEN nu er jeg back on track og det er med to seje ting fra intet mindre end Gina Tricot. Gina Tricot er ellers ikke et brand jeg har beskæftiget mig så meget med her på bloggen, men Mie, som er min fellow Society B blogger, er god til at finde flotte ting derfra og det har lidt gjort at jeg har fået øjnene op for det. Lige nu drømmer jeg om kombinationen af disse to ting.

Sorry for my lack of posts the past couple of days – I am pretty busy with my master thesis and my job and yesterday I was simply too depressed to blog about anything. However, I am now back on track with these two cool items from Gina Tricot. Gina Tricot is not particularly a brand that I has gotten a lot of attention on the blog earlier, but my fellow Society B blogger Mie is really good at finding cool items from them, so I decided to check it out myself. Right now I am dreaming of the combination of these two.

collage-24

TRACKSUIT JACKET Gina Tricot 

EARRINGS Gina Tricot 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHES