Eyes On: Gina Tricot

GIVEAWAY: Jurlique

img_9722

Jeg har slået mig sammen med Jurlique, for at lave en virkelig lækker vinter giveaway til jer. Vinteren er i fuld sving og det betyder altså også at man skal passe ekstra godt på sin hud. Det kan ‘Gifts of Nature’-boksen fra Jurlique hjælpe med. Den indeholder en Skin Balancing Face Oil, en Rosewater Balancing Mist og en Moisture Replenishing Day Cream. Jeg er, som jeg nævnte i dette indlæg, helt vild med Jurliques Rosewater Balancing Mist – jeg bruger den hver eneste aften inden jeg går i seng. Desuden har jeg den sidste uges tid blandet min dagcreme med et par dråber af den face oil, som følger med i pakken og det har gjort underværker for min hud! Hvis I har lyst til at vinde den lækre pakke, så send mig en mail på caroline@rainbowdash.dk, hvor I skriver hvorfor I skal vinde – jeg trækker en vinder næste onsdag. Good luck <3

1 kommentar

  • Anne-Marie

    Det lyder utroligt lækkert, at det har hjulpet så godt på din hud. Jeg synes min hud bliver tør og kløende, så det ville være helt fantastisk, at vinde chancen for at prøve det❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyes On: Gina Tricot