Dagens

Air Max 95

Jeg har pludselig forelsket mig i Air Max 95 modellen – tror specielt det er farvekombination, som gør det for mig, for har faktisk ikke rigtig været interesseret i den før. Men nu kan jeg altså ikke få den ud af hovedet. De fire andre farver, som de har hos Rezet Store er også ret flotte! Tror jeg skal kigge nærmere på dem senere på ugen….

I have suddenly fallen in love with the Air Max 95 model – I think it’s the color combination that does the trick as I have never really been much into it before. However, the other colors that they have in Rezet Store are also pretty cool! I think I might have to take a closer look at it later this week….

screen-shot-2016-11-14-at-12-43-04

AIR MAX 95 from Rezet Store

2 kommentarer

 • Den er også lækker. Jeg er dog mere til 97’eren. Blev så glad, da jeg endelig fandt den i guld i brugtmarkedet (:

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Den er også FED! Mega optur at finde sine yndlings sådan et sted!
   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens