Mr. Larkin

SHOE DOG

Forleden modtog jeg en ret optur pakke fra People’s Press med bogen Shoe Dog, som er en selvbiografi om manden bag verdens måske sejeste og mest innovative brand, Nike. Det er den første bog jeg skal læse efter mit speciale, som jeg afleverer d. 31. januar og jeg glæder mig. Jeg læser jo engelsk og er derfor vant til at læse litteratur på engelsk og er derfor også lidt ærgerlig over at jeg ikke skal læse den på originalsproget, men jeg har hørt rygter om at ham der har oversat bogen er yderst kompetent, så jeg er ikke nervøs. Desuden bliver det måske meget nice at læse lidt dansk for en gangs skyld. Bogen kan købes i Rezet Store butikkerne!

The other day I received a pretty fresh package from People’s Press containing the book Shoe Dog, which is the autobiography about the man behind the (probably) coolest and most innovative brand in the world, Nike. It will be the first book that I read after finishing my speciale on January 31st and I can’t wait! I am an English student and I am therefore use to reading English literature, which is why I at first I was kind of sad that I won’t get to read the book in its original language, however, I have heard that the Danish translator is supposed to be highly competent, so I am kind of looking forward to reading it in Danish now. You can buy the book in the Rezet Store shops!

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Larkin