Style Crush: Blanca Miró

Outfit of the Day

Jeg er stuck derhjemme med mit speciale det meste af weekenden, men nåede lige en morgenkaffe med min far her til morgen, hvor jeg også fik luftet min nye, virkelig smukke jakke, som er et resultat af samarbejdet mellem Storm & Marie x Kopenhagen Fur. Jeg synes den er SÅ vanvittig flot at jeg har lyst til at have den på hele tiden! Og så er den også mega varm!!

I am stuck at home with my thesis for most of the weekend, however, I managed to grab a morning coffee with my dad this morning, where I also got to take this beautiful jacket out. It is the result of a co-lab between Storm & Marie x Kopenhagen Fur and I think it is absolutely gorgeous that I want to wear it all the time! And it is really warm on top of that!!

img_0127 img_0124

JACKET Storm&Marie x Kopenhagen Fur 

SUNNIES Fall Winter Spring Summer

TROUSERS &other stories (similar here)

SNEAKS Adidas 

1 kommentar

  • Maria

    Hej. Har du stadig denne jakke? Hvis ja, kunne du tænke nu at sælge den?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style Crush: Blanca Miró