Asos Cravings

Style Crush: Blanca Miró

Jeg lavede for nyligt en lille Q&A til den unge, talentfulde blogger Alberte Whittas blog whittaheart.dk (skal nok linke til interviewet når det kommer op!) hvortil jeg skulle svare på hvem der var mit stilikon. Jeg synes det er et rigtig svært spørgsmål, men på stående fod må jeg svare Blanca Miró, Leandra Medine og Rihanna. De har alle helt vildt sej stil, som jeg er meget inspireret af. Derfor tænkte jeg at jeg ville dedikere et post til hver af dem og vi starter med den spanske IT girl og Fashion Consultant Blanca Miró, som virkelig formår altid at se fucking sej ud! Jeg vil klart råde jer til at følge med på hendes Instagram HER. Jeg ved ike engang hvordan jeg skal forklare den sejhed der er over Blancas stil, andet end at hun virkelig formår at mixe og matche på en uhøjtidelig, afdæmpet – men alligevel farverig, eksklusiv og virkelig sej måde.

The other day I did a small Q&A for the young, talented blogger Alberte Whitta’s blog whittaheart.dk (I will make sure to share a link for the Q&A when it’s online!) in which she asked me who my stye icon is. I think it is a really tough question, however, I think my answers would be Blanca Miró, Leandra Medine and Rihanna. They all have each of their own cool personal style and I feel very inspired by all of them. That is why I thought now would be a good time to dedicate a post to each of them. First up is Spanish IT-girl and Fashion Consultant Blanca Miró, who really manages to look fucking cool at all times! I would definitely recommend that you go follow her on Instagram this very second. I can’t seem to exactly put my finger one what it is that makes Blanca’s personal style so cool, other than she really manages to mix and match her outfits and accessories in an unpretentious, low key – yet colorful, exclusive and really cool manner. 

skaermbillede-2016-11-17-kl-13-06-36 skaermbillede-2016-11-17-kl-13-07-35 skaermbillede-2016-11-17-kl-13-05-44 skaermbillede-2016-11-17-kl-13-08-09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos Cravings