Shades of Blue

New In: Golden Adidas Clima Cool!

Adidas Clima Cool modellen i guld (!!!) fra Rezet Store er den nyeste tilføjelse til min sneaker samling. Jeg synes den er så sej og har SÅ meget attitude (kan en sko have det?) og jeg har lyst til at mikse den med denim og eksklusive materialer som silke og cashmere!

The Adidas Clima Cool edition in gold (!!!) from Rezet Store is the latest addition to my sneaker collection. I think it is really cool and it is a sneaker with some serious attitude (is it possible for a sneaker to have that?) I want to wear it with denim and exclusive materials like silk and cashmere!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shades of Blue