Sunday Shopping

TEARDROP 💧

I fredags var jeg nede og hente min nye ‘Teardrop’ ørering, som jeg havde bestilt på Katrine Kristensens webshop, i hendes butik på Gammel Kongevej – det har altså resulteret i at jeg nu ønsker mig endnu flere smykker fra hende. Jeg har før nævnt hendes I MISS YOU kollektion her på bloggen og jeg gør det gerne igen, den er nemlig møgpæn. Helt perfekt til julegaver/ønsker. Se I MISS YOU kollektionen og Katrine Kristensens tidligere kollektioner (som stadig er til salg) HER!

On Friday I stopped by the Katrine Kristensen store at Gammel Kongevej, to pick up my ‘Teardrop’ earring that I had ordered on her webshop. That resulted in a serious craving for more of her beautiful jewelry. I have previously mentioned her new I MISS YOU collection, here on the blog and I will gladly do so again, because it is truly beautiful. I am thinking that it is perfect for christmas gift/wish-inspiration. You can see and buy the I MISS YOU collection and Katrine Kristensen’s previous collections (still for sale) HERE!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Shopping