TEARDROP 💧

Dreamy

Det går lige op for mig at jeg glemte det allervigtigste inspirationsbillede af Rihanna til dette indlæg. Dét skal I naturligvis ikke snydes for, så here you go! Jeg synes faktisk at HOPE’s nyeste kollektion har lidt samme sejhed over sig og en del ligheder til dette outfit!

I just realized that I forgot to post the most important inspo pic of Rihanna for this post. So here you go! Actually, I think that HOPE’s new collection is a bit similar in coolness and cut to this cool outfit! 

img_7443

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEARDROP 💧