Run, run, run!

New In: NAKED X ADIDAS

Så er det imorgen at Naked x Adidas Consortium Samba ‘Waves Pack’ launcher her og i Nakeds butikker. Jeg har allerede fået fingre i Samba modellen og jeg synes den er mega sej – helt shiny og aqua agtig og så er det den første Samba-model i min samling, men den minder jo lidt om Gazelle-modellen, så jeg er selvsagt fan.

Tomorrow the Naked x Adidas Consortium Samba ‘Waves Pack’ will be launching here and in Naked’s stores. I have already gotten my hands on the Samba-model (lucky me!) and I think it is really cool – all shiny and aqua-like and then it is the first Samba-model in my collection, but it is a bit like the Gazelle, so I am obviously a fan.

img_0919

The sneakers are kindly sponsored by Naked

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Run, run, run!