THREE FAVES

Jagten På Det Perfekte Par Jeans

HVORFOR skal det altid være så svært at finde det perfekte par jeans? Jeg har i flere år været på udkig efter det perfekte par. Misforstå mig ikke – jeg har MANGE gode jeans i mit skab, bl.a. er Ivy Copenhagen en favorit, men jeg har i flere år ledt efter det perfekte par (opfundet i min fantasi), som jeg ikke kan få ud af hovedet:

  • De er perfekt mørkeblå uden “slid”
  • De har mid-rise talje (dvs. ikke lavtaljede og ikke helt højtaljede, men midt imellem)
  • De er tykke i materialet men også stretchy!
  • De har sølv knap og lynlås uden logo på
  • De har IKKE gule stikninger, men gerne hvide eller så neutrale som muligt
  • De har neutrale lommer – nul logo eller andet
  • Længden dækker lige præcis “knoen” på benet – de må endelig ikke være så lange så de poser på anklerne og de må ikke være så korte at man behøver at barbere ben.

… Så det er altså de 7 krav, som udgør mine drømmejeans, som jeg endnu ikke har fundet. Eller det vil sige at jeg tror måske at Frame har lavet dem, men der er liiige det 8. krav at jeg skal kunne betale dem også. Forleden faldt jeg over nedenstående billede på @LuxuryShoppers Instagram-profil og det har altså sat en søgning igang. 2017 (måske 2016 hvis jeg er heldig) må blive året hvor jeg finder det perfekte par jeans!

skaermbillede-2016-12-16-kl-16-53-13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THREE FAVES