Jan. 10, 2017

Weekday ‘New Arrivals’

Weekday gør det, som altid, godt med deres nye kollektion. Jeg synes specielt de ramt den perfekte duschede blå farve med både nederdelen og deres hoodie fra Champion-kollektionen. Derudover skal jeg klart ind i butikken og have et nærmere kig på de jeans, da de ser temmelig perfekte ud (jævnfør mit indlæg om netop det, som du kan læse HER). Tasken er sej fordi man aldrig kan få for mange totes eller shoppers og så kan den klare al slags vejr!

Weekday has, yet again, done a great job with their newest collection. I especially think that they are spot on with the perfect duschy blue color with the skirt and the Champion-hoodie. Besides that I will definitely need to have a closer look at those jeans, as they look very close to perfect (in relation to my post on that exact thing, that you can read HERE). The bag is cool, as you can never have too many totes or shoppers and it is great when the weather is bad!

dias1

 

 

SKIRT Weekday 

HOODIE 

JEANS Weekday 

BAG Weekday 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jan. 10, 2017