EYES ON: ACE & TATE

R.E.S.P.E.K.T.

Det er ikke så ofte at jeg bliver privat eller “politisk” her på bloggen, men for den rigtige sag vil jeg gerne gøre en undtagelse en gang imellem – jeg har nemlig takket ja til at være med til at sprede budskabet om at give respekt til dem, som har gjort noget ved deres alkoholproblem.
Vi kan vist alle blive enige om at alkohol er noget, som fylder en hel del i dansk kultur – bare dét at alle danske højtider har en tilhørende øl siger det hele. Desværre er en del danskere så afhængige af alkohol at det går ud over deres helbred, deres job og deres relationer og at de derfor må søge hjælp til at løse problemet – dette er heldigvis muligt da vi er så priviligerede at alle danskere har ret til gratis, professionel og individuel behandling. Selv er jeg vokset op i en familie hvor hverken min mor eller far har drukket mere end max et glas vin eller to, hvilket jeg er så taknemmelig for, men jeg har venner og bekendte, som har været berørt af alkoholmisbrug på den ene eller den anden måde og det er aldrig sjovt eller nemt. Desværre er der mange, som skal deale med at et familiemedlem, en ven eller en kæreste drikker og jeg kan kun forestille mig hvor svært og frustrerende det må være. Alkohol kan være med til at skabe en kæmpe utryghed (det tror jeg alle kan nikke genkendende til) og det er svært når en tæt på får et alkoholmisbrug. Netop derfor sætter Respekt-kampagnen fokus på de seje mennesker, som er kommet ud af deres alkoholmisbrug og fokuserer dermed på det positive og dét faktum at der altid er en vej ud af det, samt at et alkoholmisbrug ikke behøver at være et tabu, men derimod noget vi bør kunne tale åbent om for at hjælpe hinanden ud af misbruget og støtte op om hinanden.
Det er fandme sejt og jeg kan forestille mig at det kræver en enorm viljestyrke og motivation. Derfor vil jeg gerne være med til at støtte op omkring kampagnen og vise min respekt. Hvis I har lyst til at gøre det samme, kan I dele et billede på enten Facebook eller Instagram med de to hashtags #GivRespekt og #HopeDK. For mere info, råd og vejledning se hope.dk.

img_1910

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: ACE & TATE