R.E.S.P.E.K.T.

Treat Yourself: Shjé

Indlægget er lavet i samarbejde med Impression PR og Shjé.

En ting jeg gør alt for sjældent er at forkæle mig selv med en ansigtsbehandling, men forleden var jeg så heldig at få lov at prøve en behandling hos Shjé på Østerbro. Bare dét at skulle vælge hvilken behandling jeg kunne tænke mig tog virkelig lang tid, for de har SÅ mange ting at vælge imellem – de har alt fra diverse ansigtsbehandler, eyelash extensions, lash lift, hårfjerning og noget som jeg synes lyder meget spændende, som hedder Japansk lifting – se oversigt over alle behandlingerne HER. Jeg endte med at vælge den hud fornyende ansigtsbehandling, da min hud er virkelig kedelig her i vinterperioden. Jeg blev behandlet af en virkelig sød og smuk dame, som hedder Tanja og jeg har alligevel fået nok ansigtsbehandlinger i mit liv til at vide at hun var branddygtig og desuden virkelig sød. Behandlingen tog 45 minutter, hvor jeg ellers bare var i spa-heaven og lå i et velduftende lokale pakket ind i en skøn dyne og følte mig som en forkælet baby. Behandlingen bestod i afrensning af huden, ansigtsmassage, en frugtsyremaske (som virkelig har gjort underværker på min hud – farvel grimme porer og pigmentering!) og en fugtgivende maske. Desuden workede Tanja sin magic og pressede urenheder ud i min T-zone hvilket jo er en temmelig smertefuld procedure, dog vil jeg sige at det gjorde mindre ondt end de forrige gange jeg har prøvet det, så kæmpe pluspoint der!
Under behandlingen var Tanja rigtig god til at fortælle mig præcis hvad hun gjorde, samt hvilke produkter hun brugte på min hud. Shjé bruger primært mærket Comfort Zone, som er virkelig effektivt og dufter virkelig godt (men på den naturlige måde, hvor det ikke virker parfumeret), hvilket gjorde behandlingen endnu mere luksuriøs og lækker – og udover at produkterne virkede, så er de altså også virkelig pæne (se billeder). Tanja brugte primært de lyseblå produkter fra den fugtgivende serie på min hud og det var et perfect match – men Comfort Zone har produkter til alle slags hudtyper, ligesom Shjé har behandlinger til alle slags hudtyper. Allerede da jeg kom ind i klinikken duftede der virkelig godt og Tanja vist mig den roomspray som de bruger og den MÅ jeg have! Kender I dét når noget dufter af en perfekt kombination af spa, wellness og lækkerhed? Well, sådan dufter Comfort Zone’s Tranquillity Spray (se billede nedenfor) og så er den også enormt pæn og i endda glas og jeg må bare have den duft på mit soveværelse!
Jeg tror simpelthen jeg må tilbage indenfor de næste par måneder og lade Tanja worke sin magic, for min hud har sjældent haft det så godt, som efter den behandling – helt fugtet og fri fra dumme urenheder! I kan læse mere om Shjé, se oversigt over behandlinger og bestille tid HER – jeg kan i hvert fald varmt anbefale det.

shje2

shje3

img_1653 img_1661 collage-45  shje1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

R.E.S.P.E.K.T.