ASOS CRAVINGS

One to Watch: Hosbjerg

Efter at have set den fantastiske zebrastripede skjorte hos både Marie og Sille, måtte jeg kigge nærmere på Hosbjerg, som har floreret en del i blogland på det seneste. Det er ikke svært at forstå hvorfor; de laver virkelig seje ting til rigtig fair priser, inklusiv både silke og cashmere items. Jeg har forelsket mig i en del ting på deres webshop, men især disse fire ting er fantastiske!

After having seen the zebra striped shirt on both Marie and Sille’s blogs, I decided that I had to take a closer look at Hosbjerg. I have seen their items a lot on different blogs lately and I see why; they make really cool stuff for really fair prices, and that includes both cashmere and silk items as well. I have already fallen in love in a number of different items on their webshop, however, these four items are nothing less than amazing!

skaermbillede-2017-01-23-kl-16-17-29

BROOCH // JACKET (on sale) // SKIRT // SHIRT 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS CRAVINGS