HOUSE OF SUNNY

Weekend Getaway: Berlin

I weekenden var jeg i Berlin med min lillesøster – det var en amazing tur og jeg savner det allerede lidt. Vi spiste morgenmad her, og middag her og her og så gik vi ellers bare rundt og hyggede os, drak kaffe os shoppede. Vi har faktisk gået hvad der svarer til et marathon på tre dage. Her er lidt billeder fra turen.

This weekend I went to Berlin with my little sister – the trip was amazing and I kind of miss it already. We had breakfast her and dinner here and here. Besides that, the weekend was all about walking around, drinking coffee and shopping. In fact, we have walked a complete marathon in three days. Below are some pics from our trip.

collage-48

img_2098

img_2099

Processed with VSCO with s2 preset

img_2119

collage-49-2img_2125

Processed with VSCO with m6 preset

Processed with VSCO with m6 preset

img_2205

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOUSE OF SUNNY