Feb. 4, 2017

J.W. Anderson Single Knot T-Shirt

je10ma16_sj_07ny_1

 

collage-1

I Berlin faldt jeg over den smukkeste J.W. Anderson t-shirt i min yndlingsbutik, Voo Store. Dog var jeg ikke lige in the mood til at betale over tusind kroner for en t-shirt den dag, så igår kørte jeg forbi Weekday på vej hjem fra arbejde og købte en oversized, sort, langærmet t-shirt og begyndte på et lille DYI projekt. På den måde får man det også (hvis det lykkes) præcis som man gerne vil have det. Jeg klippede ærmerne op i begge sider og bandt knuder og jeg er ret tilfreds med resultatet!

In Berlin I fell in love with the most beautiful J.W. Anderson t-shirt in my favorite store, Voo Store. However, I was not in the mood to pay over 1.000 kr. for a t-shirt, so yesterday I stopped by Weekday on my way home from work to buy an oversized. black, long sleeve tee and start my own little DYI project. When you do it yourself you (sometimes) get things done in the exact way you want. I cut up the sleeves in both sides and tied knots and I am actually pretty satisfied with the result! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feb. 4, 2017