Feb. 18, 2017.

Days Gone By

Lidt billeder fra de sidste par uger inklusiv et billede af min spritnye tatovering, som jeg fik lavet i Berlin. Min søster har en magen til med mit kælenavn, som hun fik lavet i Berlin for to år, så jeg fik lige lavet min det samme sted (den sidder på siden af hoften, så den er helt hemmelig). Det er til gengæld min sidste tattoo nogensinde, hold kæft det gør ondt at få lavet!!!!!!!!!!

Below are some pics from the past weeks, including a picture of my brand new tattoo, that I got in Berlin. My sister has one similar to it with my nickname, that she got in Berlin two years ago – so obviously I had mine made the same place in Berlin (it is placed on the side of the hip, so it is completely secret). It is my first and definitely my last tattoo ever, damn it hurts!!!!!!

img_2568

Øreringe af Ellen Dinesen

img_2233

Bruger meget tid på at saaavne min tur til Berlin med hende her!

fullsizerender

Jeg har besøgt Hosbjergs showroom og set nærmere på alle deres DØDPÆNE ting. Det her sæt altså!!!

img_2415

Helt sløret, men iført to af mine danske yndlingsdesignere; t-shirt fra Lærke Andersen (forhandles i Rezet Store) og Ørering fra Katrine Kristensen

img_2468

Bedste piger til middag <3

img_2549

Mit spisebord

img_2574

…. og min tattoo 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feb. 18, 2017.