Mar. 16, 2017

Mar. 17, 2017

Et “dagens” outfit billede fra igår, hvor jeg smuttede tidligt fra arbejde for at fejre at min veninde og hendes kæreste er blevet gift til den hyggeligste bryllupsreception. Derefter var jeg et smut forbi Soulland Sound i Soulland butikken på Gammel Kongevej, hvor der var minikoncert med ANYA (som jeg eeeelsker) og Vasco. Sluttede fredagen af med at spise med mine veninder.

An outfit pic from yesterday, where I left work early to go celebrate my friend and her boyfriend, who got married. They had the best reception and there is nothing that I love more than celebrating love. After that I stopped by the Soulland Sound event in the Soulland store on Gammel Kongevej, where there was a mini concert with ANYA (who I looove) and Vasco. I ended the Friday by having dinner with my girlfriends.

img_3476 img_3477

img_3475

SUNNIES Ganni 

TRENCHCOAT Fall Winter Spring Summer 

DRESS Graumann (coming soon)

PANTS H&M Man

SHOES Zara (old)

contains sponsored links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mar. 16, 2017