Days Gone By

Mar. 21, 2017

Billeder fra igår, hvor jeg var iført nedenstående. Er vild med det mørkegrønne sæt fra Hosbjerg, som jeg fik lov at tage med hjem da jeg besøgte deres showroom, da det er super komfortabelt og virkelig pænt samtidig. Apropos Hosbjerg, så holder de lagersalg torsdag og fredag i denne uge, hvor jeg virkelig håber jeg kan nå forbi. Læs mere HER.

A pic from yesterday. I love the dark green outfit from Hosbjerg, that I got to take home with me when I visited their showroom. It is super comfy, yet really pretty. Speaking of Hosbjerg, they are having a sample sale Thursday and Friday this week, that I hope to stop by. Read more HERE.

img_3590 collage-2 img_3593 collage-3

TOP Hosbjerg (coming soon)

PANTS Hosbjerg (coming soon)

DENIM JACKET Mango (old)

BELT Weekday 

SNEAKERS Adidas Samba

This post contains sponsored links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Days Gone By