Mango Wishes

Mar. 23, 2017

Jeg havde en begivenhedsrig dag igår. På minussiden glemte jeg et par solbriller i en taxa og taxachaufføren har ligesom ikke svaret på min SMS så jeg har skudt en hvid pil efter dem… og så blev jeg stuck i min cykelkæde med mine meget brede bukser (måtte tage bukserne af og køre jakke som kjole + hvide tennissokker og sneaks – super godt look på Nørrebro kl. 23.30 en torsdag aften). På plussiden skinnede solen, jeg nåede forbi Hosbjerg’s lagersalg og jeg fejrede min skønne farmors fødselsdag i Hornbæk om aftenen – så alt i alt en udemærket dag.

I had quite the eventful day yesterday. On the negative note I forgot a pair of sunglasses in a cab and the taxi driver does not seem to have any plans of returning my text any time soon, so I guess they are lost forever… AND I got my wide pants stuck in my bike (had to take off my pants and go with a jacket as dress + white tennis socks and sneaks, which was obviously a great look for a late Thursday evening on Nørrebro). On the plus side the sun was shining all day, I managed to stop by the Hosbjerg sample sale and I celebrated my amazing grandmother’s birthday in Hornbæk – so they day turned out pretty great after all.

img_3623

img_3620 img_3622

SUNNIES Ganni 

BOMBER JACKET from Nørgaard paa Strøget (similar here)

DENIM JACKET Hosbjerg 

PANTS Minimum 

SNEAKS Adidas Clima Cool 

This post contains sponsored links

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango Wishes