Mar. 29, 2017

Croissants!

Jukserei has truly captured the best of both worlds with their newest mini-collection. The collection combines a gold pleated surface with the most epic of all pastries in the world; the croissant. The collection consists of a key chain, a necklace and a pin. I will not exclude the fact that I might put the key chain pendant in a necklace and wear it around my neck as well, but for now it decorates my keys and I love it. The collection is launching tomorrow in their shop and online, so if you are, by any chance, in Berlin tomorrow, you should make sure to stop by!

Jukserei har virkelig indkapslet det bedste af to verdener, med deres nyeste mini-kollektion. Kollektionen kombinerer en guldbelagt overflade med verdens mest episke bagværk; croissanten. Kollektionen består af en nøglering, en halskæde og en pin. Jeg vil ikke udelukke at jeg på et tidspunkt får lyst til at bruge nøgleringsvedhænget i en kæde rundt om halsen, men indtil da så hænger den så fint i mit nøglebundt, og jeg elsker den. Kollektionen launcher imorgen i deres shop og online, så hvis man tilfældigvis er i Berlin imorgen, så tag forbi!

img_3837 img_3838

CROISSANT KEY CHAIN FROM JUKSEREI

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mar. 29, 2017