Croissants!

Mar. 30, 2017

Et outfit billede fra igår, iført mine yndlingsbukser p.t. De er vist også allerede blevet vist en del her på bloggen, men jeg kan simpelthen ikke gøre for det – de er bare mine go-to bukser for tiden. De er fra Six Ames og I kan finde dem her. Jeg har glædet mig så meget til idag, for her til formiddag tager jeg afsted til Sverige med min mor og søster, hvor vi skal tilbringe weekenden her. Stay tuned!

An outfit pic from yesterday, wearing what seems to be my favorite pants at the moment. They have already been showed a couple of time on the blog, but I just can’t help it – they are my absolute go-to pants right now. They are from Six Ames, and you can find them here. I have been looking forward to this weekend for a while because I will be spending it here with my mom and sis. Stay tuned!img_3827

BLAZER Hosbjerg (on sale!)

T-SHIRT Asos White (in blue here and in white here)

TROUSERS Six Ames 

SNEAKERS Nike ‘Lobe’ from Rezet Store

This post contains sponsored posts

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Croissants!