Apr. 7, 2017

BEAUTY CRAVINGS

Jeg får altid ekstra meget lyst til at have det spa-agtigt og gøre ekstra meget ud af mine skønhedsrutiner, når foråret melder sin ankomst. Nedenstående ting står højt på min ønskeliste lige nu. Eller dvs. faktisk er jeg så heldig at Narcisco Rodriguez-parfumen og den lyserøde toner fra Avène allerede har taget plads på mit badeværelse. Nedenfor kan I læse lidt mere om hvorfor jeg craver hvert af de nedenstående produkter, hvis det har interesse.

praesentation3

Avène ‘Hydrance Optimale’ Ansigtscreme med faktor 20.
Fordi det er sindssygt vigtigt at have en god, fugtende dagcreme og endnu vigtigere at bruge faktor hver eneste dag – specielt i forårs – og sommermånederne. Jeg har tidligere brugt denne, og det var et hit, så jeg er helt klar på den igen i år.
HER

Avène Gentle Toner

Jeg havde mange år, hvor jeg ikke brugte nogen som helst form for toner, men efter jeg er begyndt at bruge denne kan jeg virkelig mærke hvor god effekt det har på min hud; den opfrisker, beroliger og hjælper min fugtighedscreme til at trænge bedre ind og virke endnu bedre.
HER

Narcisco Rodriguez ‘Fleur Musc’
Jeg elsker duften af musc, og Narcisco Rodriguez har ramt plet ved at blande musc med en mørk blomster duft – dette er klart min nye forårs og sommerduft. Jeg har brugt Molecule no. 1 i et par år efterhånden og det fungerer faktisk også ganske fint at blande de to.
HER

&Other Stories ‘Linen White’ Eye Pencil
Normalt bruger jeg en brun eyeliner over øjet, når jeg skal ud eller gerne vil gøre lidt ekstra ud af min makeup, men det kan også være virkelig pænt at bruge en helt lyst eyeliner i den våde kant under øjet. Det vil jeg gøre her til forår og sommer og se ekstra frisk ud.
HER

Foreo ‘Luna Go’ Face Brush 
Jeg er ret glad for at rense mit ansigt og gerne med alverdens elektriske børster. Jeg læste om denne nye ansigtsrenser fra Foreo hos altid fine Sophia Roe og jeg har cravet den lige siden. Den er i silikone, hvilket gør den langt mere hygiejnisk end de fleste rensebørster og så er den pæn i farven. Den fås både til normal, oily og sensitiv hud. Denne er til sensitiv, for det kan man aldrig gå galt i byen med – og så er den fin i farven. MUST HAVE!
HER

Mario Badescu ‘Orange Tonic Mask’
Når det kommer til masker, så er Mario Badescu mit go-to brand. Jeg er vild med deres Azulene Calming Mask og deres Flower and Tonic Mask, som jeg skifter imellem to gange om ugen og jeg er meget interesseret i den her Orange Tonic Mask også, da jeg tror den kan gøre underværker for min hud.
HER

Mario Badescu ‘Papaya Bodylotion’ 
Sidste forår brugte jeg denne bodylotion og det blev hurtigt min yndlings. Den dufter så skønt og mildt og så er den så god for min hud, så den må jeg havde fingre i igen!
HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apr. 7, 2017