Apr. 5, 2017

Apr. 9, 2017

Et outfit billede i solen fra gårsdagens Tradono Market. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har en stand til et af Tradonos markeder. Super tjekket og hyggeligt! Det kan altså klart anbefales! 1000 tak til alle jer, som kom forbi!

An outfit pic from the Tradono Market yesterday. It is definitely not the last time I attend one of Tradono’s markets – it was super cool. I can definitely recommend booking a stand there. Thanks a lot to everyone, who dropped by! 

img_4417  img_4419

img_4416

Indlægget indeholder reklamelinks

SUNNIES Asos 

VEST Lærke Andersen 

DENIM JACKET Daisy Street (similar here)

BLOUSE Lærke Andersen 

PANTS Graumann

SNEAKERS Nike (old)

BAG Marie Jedig x Markberg

2 kommentarer

 • Nikita

  Hej Caroline. Det var mig, der købte det grønne/hvide/sorte flettede net af dig. Jeg ærgrede mig over, at jeg ikke fik spurgt dig, hvor det var fra/hvor du har købt det? Troede først det var fra Truss, men det kan det næsten ikke til den pris? Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Nikita 🙂
   Dejligt! Håber du er glad for den. Den er ikke fra Truss nej, men den er lavet samme sted. Den er fra en dansk webshop, som hedder Deuxieme, som importerer fine, håndlavede ting fra Mexico. Du kan se mere her: https://www.deuxieme.dk/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apr. 5, 2017