Apr. 9, 2017

Tôteme på Boozt.com!

En virkelig optur nyhed på en onsdag: Totême er nu at finde på Boozt! Brandet har eksisteret siden 2014 og det er selveste Elin Kling, bloggerdronningen over dem alle, som står bag, sammen med sin mand Karl Lindman. På trods af, at jeg endnu ikke ejer noget fra brandet, så er Totême et af de sejeste brands jeg kender. Problemet er nok, at det er for svært at vælge, og derfor ender jeg altid med ingenting, når jeg besøger deres webshop. Kender I det? Det skal være slut nu, for Totême formår virkelig at være tidsløst, klassisk og perfekt i fittet. Jeg ønsker mig især de smukke silkebukser med slids, en perfekt t-shirt og badedragten.

skaermbillede-2017-04-12-kl-09-22-49

Indlægget indeholder reklamelinks

TRENCHCOAT // SILK PANTS // T-SHIRT // JEANS // BATHING SUIT // BEACH TOWEL

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apr. 9, 2017