Apr. 11, 2017

Wave Ring

Jeg har vist slet ikke fået vist jer min nye yndlingsring ordentligt. Den er fra Katrine Kristensen og den sidder på min højre ringfinger hver eneste dag. Den er fra hendes ‘Sea’ kollektion og jeg synes den er utrolig smuk. Katrine er så dygtig og det er bestemt ikke det sidste smykke jeg køber fra hendes fine kollektioner.

I don’t think I have even showed you my new favorite ring. It is from Katrine Kristensen and I wear it on my right ring finger every single day. It is from her ‘Sea’ collection and I think it is extremely beautiful. Katrine is so talented and it definitely won’t be the last piece of jewelry that I buy from her amazing collections.

large_wave_ring_2048x2048

img_4505

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apr. 11, 2017